1.

اثرات سطوح مختلف آزومایت در جیره غذایی بر دفاع آنتی‌اکسیدانی عضله، ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﻲ و مقاومت در برابر باکتری Aeromonas hydrophila در کپور معمولی (Cyprinus carpio) جوان

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 63-84
منا تفانی؛ نسیم زنگویی؛ امیر پرویز سلاطی؛ محمد ذاکری؛ سید محمد موسوی؛ محمد جواد ایمانی

2.

استفاده از درجه تغییرات بافتی آبشش ماهی کفشک راستگرد (Euryglossa orientalis) به عنوان بیواندیکاتور آلودگی خور موسی

دوره 2، شماره 3، آذر 1393، صفحه 89-105
خدیجه خلیفی؛ نگین سلامات؛ عبدالعلی موحدی‌نیا؛ امیر پرویز سلاطی

3.

مطالعه برخی پاسخهای فیزیولوژیکی ماهیان بنی انگشتقد به گرسنگی کوتاه مدت و تغذیه مجدد (Mesopotamichthys sharpeyi)

دوره 2، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 55-73
آسیه نجفی؛ امیر پرویز سلاطی؛ وحید یاوری؛ فرزاد اسدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب