تفانی, منا, زنگویی, نسیم, سلاطی, امیر پرویز, ذاکری, محمد, موسوی, سید محمد, ایمانی, محمد جواد. (1401). اثرات سطوح مختلف آزومایت در جیره غذایی بر دفاع آنتی‌اکسیدانی عضله، ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﻲ و مقاومت در برابر باکتری Aeromonas hydrophila در کپور معمولی (Cyprinus carpio) جوان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(2), 63-84. doi: 10.22124/japb.2021.20566.1436
منا تفانی; نسیم زنگویی; امیر پرویز سلاطی; محمد ذاکری; سید محمد موسوی; محمد جواد ایمانی. "اثرات سطوح مختلف آزومایت در جیره غذایی بر دفاع آنتی‌اکسیدانی عضله، ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﻲ و مقاومت در برابر باکتری Aeromonas hydrophila در کپور معمولی (Cyprinus carpio) جوان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 2, 1401, 63-84. doi: 10.22124/japb.2021.20566.1436
تفانی, منا, زنگویی, نسیم, سلاطی, امیر پرویز, ذاکری, محمد, موسوی, سید محمد, ایمانی, محمد جواد. (1401). 'اثرات سطوح مختلف آزومایت در جیره غذایی بر دفاع آنتی‌اکسیدانی عضله، ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﻲ و مقاومت در برابر باکتری Aeromonas hydrophila در کپور معمولی (Cyprinus carpio) جوان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(2), pp. 63-84. doi: 10.22124/japb.2021.20566.1436
تفانی, منا, زنگویی, نسیم, سلاطی, امیر پرویز, ذاکری, محمد, موسوی, سید محمد, ایمانی, محمد جواد. اثرات سطوح مختلف آزومایت در جیره غذایی بر دفاع آنتی‌اکسیدانی عضله، ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﻲ و مقاومت در برابر باکتری Aeromonas hydrophila در کپور معمولی (Cyprinus carpio) جوان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 10(2): 63-84. doi: 10.22124/japb.2021.20566.1436


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب