1.

بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی

دوره 8، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 37-68
تکاور محمدیان؛ رضا قانعی مطلق؛ حسین خاج؛ صادق رباط کریمی؛ علی ضیاغم؛ امین حیدری

2.

تاثیر پروسل به تنهایی و در ترکیب با Lactobacillus plantarum و Lactobacillus pentosus بر شاخص‌های بیوشیمیایی و برخی آنزیم های اکسیداتیو سرم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 2، مهر 1401، صفحه 85-102
تکاور محمدیان؛ عبدالحسین جانگران نژاد کاهدی؛ سیده پروا موسوی؛ محمدرضا تابنده؛ هدی لب آبیان؛ صادق رباط کریمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب