محمدیان, تکاور, قانعی مطلق, رضا, خاج, حسین, رباط کریمی, صادق, ضیاغم, علی, حیدری, امین. (1399). بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), 37-68. doi: 10.22124/japb.2020.12716.1320
تکاور محمدیان; رضا قانعی مطلق; حسین خاج; صادق رباط کریمی; علی ضیاغم; امین حیدری. "بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 1, 1399, 37-68. doi: 10.22124/japb.2020.12716.1320
محمدیان, تکاور, قانعی مطلق, رضا, خاج, حسین, رباط کریمی, صادق, ضیاغم, علی, حیدری, امین. (1399). 'بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(1), pp. 37-68. doi: 10.22124/japb.2020.12716.1320
محمدیان, تکاور, قانعی مطلق, رضا, خاج, حسین, رباط کریمی, صادق, ضیاغم, علی, حیدری, امین. بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 8(1): 37-68. doi: 10.22124/japb.2020.12716.1320


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب