1.

بررسی الگو‌های مقاومت آنتی‌بیوتیکی در دو باکتری دارای پتانسیل پروبیوتیکی،Lactococcus lactis subsp. cremoris NABRII64 و Lactococcus lactis subsp. cremoris NABRII66 جدا شده از روده ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 1-18
فائزه مرتضائی؛ مریم رویان؛ مسلم پورابراهیم؛ آریا باباخانی

2.

شناسایی سویه هوازی اجباری Aeribacillus pallidus Gh1 جدا شده از چشمه آب گرم قینرجه در استان اردبیل

صفحه 19-36
مهدی رسا

3.

بررسی تاثیر سطوح مختلف باکتری Lactobacillus casei بر وضعیت دفاع آنتی‌اکسیدانی و برخی فراسنجه‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی قزل‌آلای ‌رنگین‌کمان پس از مصرف سرب در جیره غذایی

صفحه 37-68
تکاور محمدیان؛ رضا قانعی مطلق؛ حسین خاج؛ صادق رباط کریمی؛ علی ضیاغم؛ امین حیدری

4.

فلوروتانن استخراج شده از ماکروجلبک‌های قهوه‌ای به عنوان یک منبع جدید آنتی‌اکسیدانی

صفحه 69-94
سپیده بابائی ماهانی نژاد؛ مرتضی یوسف زادی؛ سولماز سلیمانی

5.

تاثیر محافظت‌کنندگی مکمل‌های تغذیه‌ای ویتامین E و نانوسلنیوم بر کارایی رشد و شاخص‌‌های خون‌شناسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) در مواجهه با غلظت زیر کشنده آمونیاک

صفحه 95-122
عافیه ناظر؛ محمد هرسیج؛ سیده آیناز شیرنگی؛ حسین آدینه

6.

اثر سه روش تجویز باکترین دوگانه استرپتوکوکوزیس/ لاکتوکوکوزیس بر ایمنی اختصاصی و بیان ژن‌های IL-6 و IgM در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

صفحه 123-146
مجتبی علیشاهی؛ مصطفی حلیمی؛ مسعود قربانپور؛ محمد رضا تابنده

7.

اثرات آب مغناطیده توسط شدت‌های مختلف میدان مغناطیسی ایستا بر سطح پروتئین و سلول‌های خونی تاس‌ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

صفحه 147-164
آرزو چرمی؛ عبدالعلی موحدی نیا؛ محمود بهمنی؛ نگین سلامات؛ مهتاب یارمحمدی

8.

تولید پلی‌هیدروکسی بوتیرات توسط سیانوباکتری Spirulina sp. در تنش غلظت نمک‌های معدنی

صفحه 165-187
یونس کردی تمندانی؛ اکبر نورسته نیا؛ فاطمه مرادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب