1.

اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن کانولا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه بچه ماهیان انگشت قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 53-62
سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ بابک پورشفیعی صیقلانی؛ رضا طاعتی؛ سید رضا صلواتیان؛ سید افشین امیری سندسی؛ مریم حسنی مقدم

2.

اثر اسیدهای آمینه لایزین و متیونین جیره بر شاخص های رشد، خون، آنزیم های کبدی و واکنش های ایمنی فیل‏ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 143-156
محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضا طاعتی؛ علیرضا علی پور؛ سمیه حسن پور

3.

تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 25-38
رضا طاعتی؛ مینا سیف زاده

4.

تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و میکروبیوتای روده بچه‌ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 27-38
الناز ناصری خلخالی؛ عباسعلی زمینی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ رضا طاعتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب