نویسنده = احمد ایمانی
تعداد مقالات: 3

1

اثر پودر آویشن و رزماری بر بهبود سیستم ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره غذایی آلوده به سموم آفلاتوکسین ب1 و زیرالنون

نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
دوره 7، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 49-65
ساناز سلیمی؛ کوروش سروی مغانلو؛ سید میثم ابطحی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی

2

اثر سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره و اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ریخت‌سنجی روده پیشین لارو قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 21-38
فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ سعید حاجی نژاد؛ کوروش سروی مغانلو

3

اثر لسیتین و اسید لینولئیک مزدوج (CLA) جیره غذایی بر برخی شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان
دوره 6، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 103-120
دریا فاتحی؛ کوروش سروی مغانلو؛ ناصر آق؛ سید میثم ابطحی فروشانی؛ احمد ایمانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.