1.

بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 123-130
سهیل ایگدری؛ باقر مجازی امیری؛ مهتا عربشاهی؛ چنگیز مخدوم؛ پگاه فرهنگ

2.

تأثیر افزایش مواد معدنی جیره بر شاخص های رشد و پاسخ های خونی - ایمنی در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 115-130
ابراهیم متقی؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا واقفی؛ باقر مجازی امیری؛ عیسی ابراهیمی درچه

3.

تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 15-25
محمدامین زرینی؛ سهیل ایگدری؛ باقر مجازی امیری؛ مهتا عربشاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب