1.

اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 39-54
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش

2.

اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 55-67
فاطمه هادیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ رضا راه چمنی

3.

اثر سیلو کردن پوست انار بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و تولید توده میکروبی در شرایط برون تنی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 79-93
علی حاتمی؛ داریوش علیپور؛ میثم طباطبایی؛ فردین هژبری

4.

بررسی ارزش غذایی و امکان سیلوپذیری گیاه خودروی خرفه (Portulaca oleracea L.) بدون یا مخلوط با سبوس گندم

دوره 10، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 25-36
محسن کاظمی

5.

بررسی فراسنجه‌های فیزیکی و شیمیایی سیلاژ چغندر علوفه‌ای (Beta vulgaris L.) با و بدون استفاده از لاکتوباسیلوس بوچنری

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 79-90
مجید کلانتر؛ محمد یگانه پرست؛ حسن فضایلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مهدی خجسته کی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب