هادیان, فاطمه, قنبری, فرزاد, بیات کوهسار, جواد, راه چمنی, رضا. (1397). اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), 55-67. doi: 10.22124/ar.2018.4646.1086
فاطمه هادیان; فرزاد قنبری; جواد بیات کوهسار; رضا راه چمنی. "اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت". نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 2, 1397, 55-67. doi: 10.22124/ar.2018.4646.1086
هادیان, فاطمه, قنبری, فرزاد, بیات کوهسار, جواد, راه چمنی, رضا. (1397). 'اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت', نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(2), pp. 55-67. doi: 10.22124/ar.2018.4646.1086
هادیان, فاطمه, قنبری, فرزاد, بیات کوهسار, جواد, راه چمنی, رضا. اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت. نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(2): 55-67. doi: 10.22124/ar.2018.4646.1086


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.