قهاری, نرجس, قورچی, تقی, شاهی, محبوبه, فیض بخش, محمدتقی. (1396). اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), 39-54. doi: 10.22124/ar.2018.6960.1171
نرجس قهاری; تقی قورچی; محبوبه شاهی; محمدتقی فیض بخش. "اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 4, 1396, 39-54. doi: 10.22124/ar.2018.6960.1171
قهاری, نرجس, قورچی, تقی, شاهی, محبوبه, فیض بخش, محمدتقی. (1396). 'اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(4), pp. 39-54. doi: 10.22124/ar.2018.6960.1171
قهاری, نرجس, قورچی, تقی, شاهی, محبوبه, فیض بخش, محمدتقی. اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(4): 39-54. doi: 10.22124/ar.2018.6960.1171


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب