1.

Effects of substituting different percentages of Azolla and duckweed as a partial substitute for soybean meal in feeding common carp fish (Cyprinus carpio L.)

دوره 20، شماره 3، مهر 2022، صفحه 593-601
Mustafa J. Kamil؛ Nidhal T. Taha

2.

اثر جایگزینی پودر ماهی با آکوپرو (کنجاله سویای فرآوری شده) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii) جوان

دوره 11، شماره 3، آذر 1402، صفحه 41-68
خدیجه تقوا؛ بهرام فلاحتکار؛ میر مسعود سجادی

3.

اثر جایگزینی کنجاله سویا با پودر گوشت در مکمل های پروتئینی زنبورعسل

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 35-42
محمد بدلی‌وند؛ محمد افروزیه؛ علی کارگری رضاپور

4.

اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان

دوره 6، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 39-51
شهرام نجفی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ خلیل زابلی؛ احمد احمدی؛ علی اصغر ساکی

5.

ارزیابی جیره های نشخوارکنندگان حاوی پَر هیدرولیز شده با هیدروکسید کلسیم جایگزین شده با کنجاله سویا در روش تولید گاز

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 13-24
عباس رجائی راد؛ فرهاد احمدی؛ محمد جواد ضمیری؛ محسن ساری

6.

بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخص‌های خونی و ایمنی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 11-24
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

7.

تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum در جیره حاوی سطوح مختلف کنجاله سویا بر رشد و ریخت سنجی بافتی روده قزل آلای رنگین کمان

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 61-79
عسل دباغ؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ زربخت انصاری

8.

مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 67-74
سلمان افشار؛ شهاب صفری؛ مهدی کاظمی بن‌چناری؛ حمیدرضا فردوسی؛ ایمان حاج خدادادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب