بدلی‌وند, محمد, افروزیه, محمد, کارگری رضاپور, علی. (1392). اثر جایگزینی کنجاله سویا با پودر گوشت در مکمل های پروتئینی زنبورعسل. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(4), 35-42.
محمد بدلی‌وند; محمد افروزیه; علی کارگری رضاپور. "اثر جایگزینی کنجاله سویا با پودر گوشت در مکمل های پروتئینی زنبورعسل". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 4, 1392, 35-42.
بدلی‌وند, محمد, افروزیه, محمد, کارگری رضاپور, علی. (1392). 'اثر جایگزینی کنجاله سویا با پودر گوشت در مکمل های پروتئینی زنبورعسل', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(4), pp. 35-42.
بدلی‌وند, محمد, افروزیه, محمد, کارگری رضاپور, علی. اثر جایگزینی کنجاله سویا با پودر گوشت در مکمل های پروتئینی زنبورعسل. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1392; 2(4): 35-42.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب