1.

اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 19-28
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رحمت سمیعی

2.

تأثیر مصرف زیره سبز متعاقب محرومیت از خواب جزئی بر اکسیداسیون کربوهیدرات، چربی و برخی شاخص‌های قلبی- تنفسی در دانشجویان ورزشکار

دوره 13، شماره 2، آذر 1402، صفحه 75-87
بهاره رحمنی؛ مرتضی طاهری؛ خدیجه ایران دوست

3.

تاثیر مصرف کوتاه مدت چای سبز بر هزینه ی سوخت و سازی و اکسایش سوبسترا حین تمرین حاد با شدت Fatmax در مردان سالم دارای اضافه وزن یا چاق

دوره 13، شماره 2، آذر 1402، صفحه 33-44
مجمد اسماعیل افضل پور؛ مهدی مقرنسی؛ ,محسن محمدنیا احمدی؛ عالیه باغبانی

4.

تاثیر مصرف مکمل ال آرژنین برمتابولیسم چربی و کربوهیدرات حین فعالیت تناوبی با شدت بالا در افراد دارای اضافه وزن

دوره 9، شماره 2، آبان 1398، صفحه 105-116
مینو باسامی؛ بانیپال تاتارو؛ سجاد احمدی زاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب