حسینی, سید مسعود, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, سمیعی, رحمت. (1398). اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), 19-28. doi: 10.22124/ar.2019.11519.1351
سید مسعود حسینی; تقی قورچی; نورمحمد تربتی نژاد; رحمت سمیعی. "اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 4, 1398, 19-28. doi: 10.22124/ar.2019.11519.1351
حسینی, سید مسعود, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, سمیعی, رحمت. (1398). 'اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), pp. 19-28. doi: 10.22124/ar.2019.11519.1351
حسینی, سید مسعود, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, سمیعی, رحمت. اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 8(4): 19-28. doi: 10.22124/ar.2019.11519.1351


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب