1.

اثرات نانوذرات روی و ویتامین E بر شاخص های رشد و ایمنی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 1-10
شاهین کردرستمی؛ مسعود هدایتی فرد؛ مجتبی کشاورز دیوکلائی؛ روح الله جوادیان؛ کیوان حضائی

2.

تأثیر دوره های کوتاه مدت محرومیت غذایی و تغذیه مجدد بر مقاومت بچه ماهی کلمه دریای خزر (Rutilus caspicus) نسبت به شوری آب دریای خزر: عملکرد رشد، شاخص استرس و پاسخ ایمنی

صفحه 11-25
رابعه ناعمی؛ سیده آیناز شیرنگی؛ حسین آدینه؛ حدیثه کشیری

3.

تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و میکروبیوتای روده بچه‌ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus)

صفحه 27-38
الناز ناصری خلخالی؛ عباسعلی زمینی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ رضا طاعتی

4.

کارایی استفاده از پری بیوتیک سانیار در محیط بایوفلاک: بررسی عملکـرد تولید، ترکیبات نیتروژنی آب، فراسنجه های خون شناسی و سوخت و ساز ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 39-55
سمیرا جعفریان؛ حسین آدینه؛ محمد فرهنگی؛ محمد هرسیج؛ ضیاء کردجزی

5.

اثر جیره های غذایی حاوی سطـوح مختلف پروتئین های گیاهی و مخمر Saccharomyces cerevisiae بر شاخص های رشد، ترکیب بیوشیمیایی عضله و شمارش کل باکتری های روده در یک سازگان پرورش مـداربسته قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 57-71
غلامرضا رفیعی؛ آیدا وفادار

6.

هیستومورفولوژی مری و روده تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) طی جایگزینی پودرخون بجای پودرماهی در جیره غذایی

صفحه 73-84
معصومه مطرودزاده؛ رحیم عبدی؛ زهرا بصیر؛ رحیم پیغان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب