1.

مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری

صفحه 1-12
داود زحمتکش؛ حمید امانلو؛ قادر دشتی

2.

بررسی کارایی واحدهای تولید شیر در شهرستان میانه

صفحه 13-21
علی شهنوازی

3.

ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی

صفحه 23-33
عاطفه طیبی؛ بهروز دستار؛ محمود شمس شرق؛ فرشید اشراقی

4.

عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی

صفحه 35-46
محمد جواد آگاه؛ سید محمد رضا هاشمی؛ حسین نوراللهی؛ مجید هاشمی؛ سجاد موثقی

5.

اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجه‌درآوری تخم بوقلمون

صفحه 47-54
قربان الیاسی زرین قبایی؛ علیرضا فانی؛ حمید حمیدیان

6.

اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت

صفحه 55-67
فاطمه هادیان؛ فرزاد قنبری؛ جواد بیات کوهسار؛ رضا راه چمنی

7.

اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان

صفحه 69-82
سارا کلوندی؛ خلیل زابلی؛ مصطفی ملکی

8.

برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری

صفحه 83-96
حسام عمو پشت مساری؛ سید حسن حافظیان؛ رستم عبدالهی آرپناهی؛ مرتضی ستائی مختاری؛ قدرت اله رحیمی میانجی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب