1.

ارزیابی تحمل به شوری در ارقام و لاین های برنج(Oryza sativa L.) با تأکید بر شاخص های تحمل به تنش

صفحه 167-180
هما ایزد دوست؛ حبیب الله سمیع زاده؛ بابک ربیعی؛ شاپور عبداللهی

2.

ارزیابی صفات مورفولوژیک مرتبط با خوابیدگی بوته در ارقام بومی و اصلاح شده برنج (Oryza sativa L.)

صفحه 181-195
مریم برومند؛ مسعود اصفهانی؛ محمدرضا علیزاده؛ علی اعلمی

3.

مقاومت غیر اختصاص- نژادی در تعدادی از لاین‌های امید بخش گندم نسبت به بیماری زنگ زرد

صفحه 197-209
صفرعلی صفوی؛ جاوید محمدزاده

4.

اثر قارچ های Glomus mosseae و Piriformospora indica و سطوح مختلف مواد آلی بر روابط بین صفات مرتبط با عملکرد گندم

صفحه 211-226
یاسر یعقوبیان؛ خلیل عالمی سعید؛ همت اله پیردشتی؛ ابراهیم محمدی گل تپه؛ ولی فیضی اصل؛ عزت اله اسفندیاری

5.

تغییرپذیری مکانی غلظت کادمیم در خاک و بذر گندم زارهای استان خوزستان

صفحه 227-237
علیرضا جعفرنژادی؛ مهدی همایی؛ غلامعباس صیاد؛ محمد بای‌بوردی

6.

مطالعه واکنش ارقام ذرت شیرین به علف کش های جدید سولفونیل اوره

صفحه 239-254
محبوبه نبی زاده؛ مجید عباس پور؛ علی اصغر چیت بند

7.

ارزیابی روش های تولید برنج در استان گیلان با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)

صفحه 255-266
سالار منجم؛ عادل رنجی؛ مریم خانی؛ حمید درستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب