1.

آسیب‌شناسی بافت روده در فیل‌ماهی Huso huso پرورشی تغذیه شده با نانوذرات سلنیوم و آهن

صفحه 1-19
فروزان باقرزاده لاکانی؛ سهیل بازاری مقدم؛ مهدی معصوم زاده؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ جلیل جلیل پور

2.

نگرشی برمخاطرات شیمیایی منابع غذایی آبزیان با تاکید بر فلزات سنگین

صفحه 21-35
رضا بایی لاشَکی؛ سهیل قائم مقامی

3.

اثر افزودن تورین و پودر چربی به جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و هضم‌پذیری چربی قزل‌آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 37-51
فاطمه نوروزی؛ سکینه یگانه؛ فرید فیروز بخش؛ بتول ادهمی

4.

تأثیر استفاده از عصاره پیچک (Hedera helix) به عنوان مکمل غذایی بر عملکرد رشد و شاخص‌های ایمنی موکوسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 53-67
رها فدائی راینی؛ احمد نوری؛ آرش اکبرزاده؛ سید حسین حسینی فر؛ مارینا پائولوچی

5.

اثرات سلنیوم های مخمری (سلمکس، سلنوسورس و سلپلکس) بر زنده مانی، ترکیب لاشه و مقاومت به استرس در کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 71-86
حجت اله علمداری؛ مرضیه کاظمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب