اکبری, الهام, نواب‌پور, سعید, نجفی, حوریه. (1403). ارزیابی بیان برخی ژ‌های کلیدی مسیر بیوسنتز پرولین و صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک دو رقم گندم نان در واکنش به تنش شوری طی مراحل اولیه رشد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(3), 213-230. doi: 10.22124/cr.2024.27777.1826
الهام اکبری; سعید نواب‌پور; حوریه نجفی. "ارزیابی بیان برخی ژ‌های کلیدی مسیر بیوسنتز پرولین و صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک دو رقم گندم نان در واکنش به تنش شوری طی مراحل اولیه رشد". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14, 3, 1403, 213-230. doi: 10.22124/cr.2024.27777.1826
اکبری, الهام, نواب‌پور, سعید, نجفی, حوریه. (1403). 'ارزیابی بیان برخی ژ‌های کلیدی مسیر بیوسنتز پرولین و صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک دو رقم گندم نان در واکنش به تنش شوری طی مراحل اولیه رشد', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(3), pp. 213-230. doi: 10.22124/cr.2024.27777.1826
اکبری, الهام, نواب‌پور, سعید, نجفی, حوریه. ارزیابی بیان برخی ژ‌های کلیدی مسیر بیوسنتز پرولین و صفات بیوشیمیایی و فیزیولوژیک دو رقم گندم نان در واکنش به تنش شوری طی مراحل اولیه رشد. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 14(3): 213-230. doi: 10.22124/cr.2024.27777.1826


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب