حسینی, سید محسن, رضائی, جواد, روزبهان, یوسف. (1401). ارزش غذایی علوفه پرسیاوشان و مریم‌گلی و تأثیر گنجاندن آنها در جیره بر قابلیت هضم، تولید متان، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), 1-15. doi: 10.22124/ar.2022.20229.1642
سید محسن حسینی; جواد رضائی; یوسف روزبهان. "ارزش غذایی علوفه پرسیاوشان و مریم‌گلی و تأثیر گنجاندن آنها در جیره بر قابلیت هضم، تولید متان، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 2, 1401, 1-15. doi: 10.22124/ar.2022.20229.1642
حسینی, سید محسن, رضائی, جواد, روزبهان, یوسف. (1401). 'ارزش غذایی علوفه پرسیاوشان و مریم‌گلی و تأثیر گنجاندن آنها در جیره بر قابلیت هضم، تولید متان، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(2), pp. 1-15. doi: 10.22124/ar.2022.20229.1642
حسینی, سید محسن, رضائی, جواد, روزبهان, یوسف. ارزش غذایی علوفه پرسیاوشان و مریم‌گلی و تأثیر گنجاندن آنها در جیره بر قابلیت هضم، تولید متان، ظرفیت آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های تخمیر برون‌تنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 11(2): 1-15. doi: 10.22124/ar.2022.20229.1642


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب