رمضانی, سید حمیدرضا, اله‌رسانی, مهدی. (1400). مقایسه شاخص‌های جوانه‌زنی، صفات مورفو-فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور و گیاهچه‌های گوار و نخود تحت کاربرد سطوح مختلف نانوذرات روی و آهن. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), 259-274. doi: 10.22124/jms.2021.5229
سید حمیدرضا رمضانی; مهدی اله‌رسانی. "مقایسه شاخص‌های جوانه‌زنی، صفات مورفو-فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور و گیاهچه‌های گوار و نخود تحت کاربرد سطوح مختلف نانوذرات روی و آهن". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 3, 1400, 259-274. doi: 10.22124/jms.2021.5229
رمضانی, سید حمیدرضا, اله‌رسانی, مهدی. (1400). 'مقایسه شاخص‌های جوانه‌زنی، صفات مورفو-فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور و گیاهچه‌های گوار و نخود تحت کاربرد سطوح مختلف نانوذرات روی و آهن', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), pp. 259-274. doi: 10.22124/jms.2021.5229
رمضانی, سید حمیدرضا, اله‌رسانی, مهدی. مقایسه شاخص‌های جوانه‌زنی، صفات مورفو-فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذور و گیاهچه‌های گوار و نخود تحت کاربرد سطوح مختلف نانوذرات روی و آهن. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 8(3): 259-274. doi: 10.22124/jms.2021.5229


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب