زهراوی, مهدی, دادرضائی, سیدطه, دهقان, محمد علی. (1400). غربال ژرم‌پلاسم گندم نان و شناسایی منابع ژنتیکی مقاوم به زنگ قهوه‌ای. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(1), 13-29. doi: 10.22124/cr.2021.19936.1676
مهدی زهراوی; سیدطه دادرضائی; محمد علی دهقان. "غربال ژرم‌پلاسم گندم نان و شناسایی منابع ژنتیکی مقاوم به زنگ قهوه‌ای". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 1, 1400, 13-29. doi: 10.22124/cr.2021.19936.1676
زهراوی, مهدی, دادرضائی, سیدطه, دهقان, محمد علی. (1400). 'غربال ژرم‌پلاسم گندم نان و شناسایی منابع ژنتیکی مقاوم به زنگ قهوه‌ای', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(1), pp. 13-29. doi: 10.22124/cr.2021.19936.1676
زهراوی, مهدی, دادرضائی, سیدطه, دهقان, محمد علی. غربال ژرم‌پلاسم گندم نان و شناسایی منابع ژنتیکی مقاوم به زنگ قهوه‌ای. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 11(1): 13-29. doi: 10.22124/cr.2021.19936.1676


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب