موری, سعید, عیسوند, حمیدرضا. (1398). اثر پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک بر شاخص‌های جوانه‌زنی و صفات بیوشیمیایی گندم (Triticum aestivum L) رقم پیشتاز در شرایط زوال بذر. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), 381-398. doi: 10.22124/jms.2019.3835
سعید موری; حمیدرضا عیسوند. "اثر پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک بر شاخص‌های جوانه‌زنی و صفات بیوشیمیایی گندم (Triticum aestivum L) رقم پیشتاز در شرایط زوال بذر". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 3, 1398, 381-398. doi: 10.22124/jms.2019.3835
موری, سعید, عیسوند, حمیدرضا. (1398). 'اثر پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک بر شاخص‌های جوانه‌زنی و صفات بیوشیمیایی گندم (Triticum aestivum L) رقم پیشتاز در شرایط زوال بذر', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(3), pp. 381-398. doi: 10.22124/jms.2019.3835
موری, سعید, عیسوند, حمیدرضا. اثر پرایمینگ با اسیدسالیسیلیک و اسیدآسکوربیک بر شاخص‌های جوانه‌زنی و صفات بیوشیمیایی گندم (Triticum aestivum L) رقم پیشتاز در شرایط زوال بذر. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 6(3): 381-398. doi: 10.22124/jms.2019.3835


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب