قلی زاده, امیر, دهقانی, حمید, امینی سفیداب, اشکبوس, اکبرپور, امیدعلی. (1348). شناسایی ژنوتیپ‌های متحمل به شوری و بررسی رابطه بین عملکرد و اجزای آن در گندم نان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), 321-332. doi: 10.22124/c.2018.9213.1366
امیر قلی زاده; حمید دهقانی; اشکبوس امینی سفیداب; امیدعلی اکبرپور. "شناسایی ژنوتیپ‌های متحمل به شوری و بررسی رابطه بین عملکرد و اجزای آن در گندم نان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 3, 1348, 321-332. doi: 10.22124/c.2018.9213.1366
قلی زاده, امیر, دهقانی, حمید, امینی سفیداب, اشکبوس, اکبرپور, امیدعلی. (1348). 'شناسایی ژنوتیپ‌های متحمل به شوری و بررسی رابطه بین عملکرد و اجزای آن در گندم نان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), pp. 321-332. doi: 10.22124/c.2018.9213.1366
قلی زاده, امیر, دهقانی, حمید, امینی سفیداب, اشکبوس, اکبرپور, امیدعلی. شناسایی ژنوتیپ‌های متحمل به شوری و بررسی رابطه بین عملکرد و اجزای آن در گندم نان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1348; 8(3): 321-332. doi: 10.22124/c.2018.9213.1366


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب