عزیزی, ایوب, هاشمی, مظاهر, شریفی, افروز. (1397). اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), 47-56. doi: 10.22124/ar.2019.10787.1331
ایوب عزیزی; مظاهر هاشمی; افروز شریفی. "اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 4, 1397, 47-56. doi: 10.22124/ar.2019.10787.1331
عزیزی, ایوب, هاشمی, مظاهر, شریفی, افروز. (1397). 'اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), pp. 47-56. doi: 10.22124/ar.2019.10787.1331
عزیزی, ایوب, هاشمی, مظاهر, شریفی, افروز. اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(4): 47-56. doi: 10.22124/ar.2019.10787.1331


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب