ایری, مارال, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, قره باش, آشور محمد. (1397). اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), 33-46. doi: 10.22124/ar.2019.10415.1317
مارال ایری; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری; آشور محمد قره باش. "اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 4, 1397, 33-46. doi: 10.22124/ar.2019.10415.1317
ایری, مارال, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, قره باش, آشور محمد. (1397). 'اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), pp. 33-46. doi: 10.22124/ar.2019.10415.1317
ایری, مارال, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, قره باش, آشور محمد. اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(4): 33-46. doi: 10.22124/ar.2019.10415.1317


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب