ولی زاده, رامین, کیان فر, روح الله, میرقلنج, سید علی, علیایی, مجید. (1397). اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), 81-92. doi: 10.22124/ar.2018.2860
رامین ولی زاده; روح الله کیان فر; سید علی میرقلنج; مجید علیایی. "اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 1, 1397, 81-92. doi: 10.22124/ar.2018.2860
ولی زاده, رامین, کیان فر, روح الله, میرقلنج, سید علی, علیایی, مجید. (1397). 'اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), pp. 81-92. doi: 10.22124/ar.2018.2860
ولی زاده, رامین, کیان فر, روح الله, میرقلنج, سید علی, علیایی, مجید. اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(1): 81-92. doi: 10.22124/ar.2018.2860


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب