مکاری, فاطمه, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, فلاحی, حسین. (1396). اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), 13-27. doi: 10.22124/ar.2017.2538
فاطمه مکاری; جواد بیات کوهسار; فرزاد قنبری; حسین فلاحی. "اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 2, 1396, 13-27. doi: 10.22124/ar.2017.2538
مکاری, فاطمه, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, فلاحی, حسین. (1396). 'اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), pp. 13-27. doi: 10.22124/ar.2017.2538
مکاری, فاطمه, بیات کوهسار, جواد, قنبری, فرزاد, فلاحی, حسین. اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1396; 6(2): 13-27. doi: 10.22124/ar.2017.2538


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب