رجبی, یحیی, چاشنی دل, یدالله, دیرنده, عیسی. (1395). تأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), 92-100.
یحیی رجبی; یدالله چاشنی دل; عیسی دیرنده. "تأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 4, 1395, 92-100.
رجبی, یحیی, چاشنی دل, یدالله, دیرنده, عیسی. (1395). 'تأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), pp. 92-100.
رجبی, یحیی, چاشنی دل, یدالله, دیرنده, عیسی. تأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیری هلشتاین. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 5(4): 92-100.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب