صید اصلی, مریم, روستائی علی مهر, محمد. (1395). اثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), 45-57.
مریم صید اصلی; محمد روستائی علی مهر. "اثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجه‌های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 4, 1395, 45-57.
صید اصلی, مریم, روستائی علی مهر, محمد. (1395). 'اثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجه‌های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(4), pp. 45-57.
صید اصلی, مریم, روستائی علی مهر, محمد. اثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 5(4): 45-57.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب