راوری, سید ذبیح‌الله, دهقانی, حمید, نقوی, هرمزد. (1395). ارزیابی تحمل به شوری ارقام گندم نان بر اساس شاخص‌های تحمل مبتنی بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ پرچم. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), 133-144.
سید ذبیح‌الله راوری; حمید دهقانی; هرمزد نقوی. "ارزیابی تحمل به شوری ارقام گندم نان بر اساس شاخص‌های تحمل مبتنی بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ پرچم". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 2, 1395, 133-144.
راوری, سید ذبیح‌الله, دهقانی, حمید, نقوی, هرمزد. (1395). 'ارزیابی تحمل به شوری ارقام گندم نان بر اساس شاخص‌های تحمل مبتنی بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ پرچم', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(2), pp. 133-144.
راوری, سید ذبیح‌الله, دهقانی, حمید, نقوی, هرمزد. ارزیابی تحمل به شوری ارقام گندم نان بر اساس شاخص‌های تحمل مبتنی بر نسبت پتاسیم به سدیم برگ پرچم. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 6(2): 133-144.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب