عبادی, علی اکبر, فرشادفر, عزت الله, ربیعی, بابک. (1392). مکان‌یابی QTLهای اصلی و اپیستاتیک و اثر متقابل آنها با محیط برای صفات کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین‌های نوترکیب خویش آمیخته. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), 33-51.
علی اکبر عبادی; عزت الله فرشادفر; بابک ربیعی. "مکان‌یابی QTLهای اصلی و اپیستاتیک و اثر متقابل آنها با محیط برای صفات کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین‌های نوترکیب خویش آمیخته". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 1, 1392, 33-51.
عبادی, علی اکبر, فرشادفر, عزت الله, ربیعی, بابک. (1392). 'مکان‌یابی QTLهای اصلی و اپیستاتیک و اثر متقابل آنها با محیط برای صفات کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین‌های نوترکیب خویش آمیخته', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), pp. 33-51.
عبادی, علی اکبر, فرشادفر, عزت الله, ربیعی, بابک. مکان‌یابی QTLهای اصلی و اپیستاتیک و اثر متقابل آنها با محیط برای صفات کیفیت پخت و خوراک برنج در یک جمعیت لاین‌های نوترکیب خویش آمیخته. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1392; 3(1): 33-51.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب