1.

بررسی خواص ژلاتینی شدن ارقام برنج ایرانی با روش گرماسنجی افتراقی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 95-105
فاطمه حبیبی؛ آسیه یحیی زاده؛ مریم حسینی چالشتری؛ کبری تجددی طلب

2.

تأثیر خشک کردن به روش های صنعتی و سنتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی، حسی و زمان ماندگاری کیلکای معمولی (Clupeonella caspia) خشک طعم دار

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 25-38
رضا طاعتی؛ مینا سیف زاده

3.

تحلیل ابعاد کیفیت و تاثیر آن بر رضایت ذی‌نفعان در سیستم توسعه استعداد والیبال ایران

دوره 8، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 104-117
راضیه عاشوری تسیه؛ حمیدرضا گوهررستمی؛ منیژه صادقی

4.

نوسان جمعیت باکتری Xanthomonas translucens در بذر گندم و اثر آن بر برخی خصوصیات کیفی بذر و میزان ظهور بیماری در نسل بعد

دوره 9، شماره 4، دی 1401، صفحه 31-40
کبری مسلم خانی؛ بیتا اسکویی؛ سامان شیدایی کوجل؛ سعید حاجیلوئی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب