1.

اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 47-56
ایوب عزیزی؛ مظاهر هاشمی؛ افروز شریفی

2.

تاثیر دمای آب و مدت زمان جوانه‌دارکردن بر غلظت مواد معدنی و کیفیت پخت برنج قهوه‌ای رقم هاشمی

دوره 15، شماره 1، اردیبهشت 1404، صفحه 1-12
سبحه داداشی؛ ماندانا طایفه؛ فاطمه حبیبی

3.

تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ارقام جو تجاری و بومی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 95-106
زهرا زمانی امیرآباد؛ فرید مسلمی‌پور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب