1.

Evaluating detoxification properties of pumpkin pectin and pectin-enriched foods via bioassay

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 مهر 1404
Sanavar Azimova؛ Farrukh Makhmudov؛ Sholpan Amanova؛ Gulnara Altynbayeva؛ Damira Tattibayeva؛ Zulfiya Konarbayeva؛ Aiman Toktamyssova؛ Serik Abdreshov؛ Assel Tautayeva

2.

Influence of Fusarium oxysporum-resistant pumpkin rootstock on the productivity of the F1 Asylum cucumber hybrid

دوره 21، شماره 4، دی 2023، صفحه 939-946
Shoibekova Alima؛ Nusipzhanov Nurdan؛ Jantassov Serik

3.

تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 39-55
خلیل زابلی؛ الهه واحدی؛ حسن علی عربی؛ احمد احمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب