زابلی, خلیل, واحدی, الهه, علی عربی, حسن, احمدی, احمد. (1394). تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(2), 39-55.
خلیل زابلی; الهه واحدی; حسن علی عربی; احمد احمدی. "تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 2, 1394, 39-55.
زابلی, خلیل, واحدی, الهه, علی عربی, حسن, احمدی, احمد. (1394). 'تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(2), pp. 39-55.
زابلی, خلیل, واحدی, الهه, علی عربی, حسن, احمدی, احمد. تعیین ارزش غذایی و بررسی امکان سیلو کردن بقایای کدو آجیلی با استفاده از کاه، سبوس گندم و اوره. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 4(2): 39-55.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب