1.

Shelf life of refrigerated silver carp, Hypophthalmichthys molitrix, fillets treated with chitosan film and coating incorporated with ginger extract

دوره 17، شماره 2، مرداد و شهریور 2019، صفحه 143-153
Haniyeh Rostamzad؛ Reza Abbasi Mesrdashti؛ Erfan Akbari Nargesi؛ Zeinab Fakouri

2.

برآورد نسبی پتانسیل‌های ژنتیکی خنثی و تنوع سازشی در جمعیت‌های پرورشی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) کشور

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 47-68
الهام جرفی؛ محمدرضا کلباسی؛ مجید صادقی‌زاده؛ سیروس امیری‌نیا

3.

پاسخ‌های استرس و خون‌شناسی بچه ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) به دستکاری‌های ناشی از صید

دوره 4، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 57-74
بهرام فلاحتکار؛ عبدالعی راهداری؛ الدوز باقرپور

4.

پتانسیل ضدباکتریایی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis) و نایسین بر فیله ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 87-106
مهشید شاملوفر؛ زهرا غیاثوند؛ مازیار کمالی؛ فاطمه بای

5.

تغییرات شیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال

دوره 2، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 61-72
هانیه رستم زاد؛ سید مهدی موسوی

6.

کارآیی مواد زیست‌فعال تولیدی از باکتری Lactococcus lactis همراه با اسانس‌های گیاهی، نمک و اسید استیک جهت کنترل Listeria monocytogenes در مدل مایع و گوشت چرخ شده Hypophthalmichthys molitrix

دوره 4، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 89-110
سید مهدی اجاق؛ اسماعیل عبداله‌زاده؛ بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ رویا خسروی قلعه

7.

مقایسه ریزساختار زونا رادیاتا در تخمک رسیده و لقاح یافته کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) و مولی (Poecilia sphenops)

دوره 2، شماره 2، تیر 1393، صفحه 47-60
شهربانو عریان؛ علی مقدم؛ نادر شعبانی‌پور


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب