1.

اثر منبع چربی و لسیتین سویا بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه‌های خونی مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 12، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 79-91
حسین محمدی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ عباس فرح آور

2.

تأثیر سطوح مختلف لسیتین سویای جیره بر دفاع ضد اکسایشی ماهیان مولد قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و نتاج

دوره 10، شماره 2، تیر 1403، صفحه 37-48
فاطمه جعفری؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ عبدالجبار ایرانی؛ ریحانه روانبخش گاوگانی؛ مهدی ایمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب