1.

اثر استفاده از پودر جلبک قرمز بر شاخص‌های رشد، برخی از شاخص های سرم و موکوس و الگوی پروتئینی موکوس در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 9، شماره 3، مهر 1402، صفحه 49-64
فاطمه عبدالله نژاد؛ سید حسین حسینی فر؛ حامد پاک نژاد؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ محمد رضا ایمانپور

2.

تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 55-67
غلامرضا بادزهره؛ شیرین زارعی؛ رضا داوودی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ فرزاد صالحی؛ وحید مرشدی؛ ابراهیم ستوده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب