1.

ارزیابی اثر عصاره گیاه حنا (Lawsonia inermis) در مقایسه با سولفات مس (CuSo4.5H2o) بر شاخص‌های خونی، ایمنی و استرس و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بافت کبد تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 12، شماره 1، خرداد 1403، صفحه 131-159
روح الله برزگر؛ مسعود فرخ روز؛ حسین خارا؛ محدثه احمدنژاد؛ علیرضا شناور ماسوله

2.

بیان ژن CYP1A و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی در ماهی زروک ( Scatophagus argus) به عنوان نشانگر زیستی آلاینده‌های نفتی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 41-57
سید احمد قاسمی؛ سپیده حسین جان زاده

3.

تاثیر پرایمینگ روی شاخصهای جوانه‌زنی بذر و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی گیاهچه نخود (Cicer arietinum L.) تحت تنش شوری

دوره 11، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 15-29
هانیه سعادت؛ محمد صدقی

4.

تاثیر غلظت‌های مختلف پروتئین هیدرولیزشده در جیره غذایی بر فعالیت‌های آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی و گوارشی بچه فیل ماهی (Huso huso) پرورشی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آبان 1403
علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی لنگرودی؛ میرحامد سید حسنی؛ مریم منصف شکری

5.

تأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه در مقایسه با موننسین بر تنش اکسیداتیو بره‌های پرواری در شرایط تنش گرمایی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 47-56
افسانه نوائی؛ سید مجتبی موسوی؛ مهرداد تقی زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب