1.

اثر افزودن کنسانتره ی پروتئینی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) بر خصوصیات حسی، بافتی و پخت پاستا و مدت ماندگاری آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 دی 1403
مهساسادات موسوی صانع؛ سیده زهرا میرحسینی رودبارکی؛ محمدعلی نعمت الهی؛ سید ولی حسینی

2.

اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 69-82
سارا کلوندی؛ خلیل زابلی؛ مصطفی ملکی

3.

تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 79-88
علی حسین خانی؛ ملیحه داداشی؛ حمید محمد زاده؛ سیروس حسن نژاد

4.

نقش باکتری‌های پروبیوتیک تجاری (Bacillus subtilis و Bacillus coagulans) و باکتری هالوفیل (Bacillus sp.) جداسازی شده از دریاچه ارومیه در بهبود کیفی آب، تولید بیوفلوک و ارزش غذایی آن با استفاده از منابع مختلف کربنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 91-118
الهه حسن نتاج نیازی؛ ناصر آق؛ فرزانه نوری؛ بهروز آتشبار؛ گیلبرت ون استپن


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب