1.

اثرات مکمل چندآنزیمی کمین در جیره غذایی بر رشد، ترکیب بدن و برخی فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 13-24
علی خسروانی زاده؛ عبدالعلی راهداری؛ سید حسین مرادیان

2.

اثر پودر زردچوبه (Curcuma longa) بر شاخص های خونی و بررسی هیستوپاتولوژیک کبد، کلیه و روده در ماهی ازون‌برون (Acipenser stellatus)

دوره 6، شماره 4، دی 1399، صفحه 11-24
الهام قلیان؛ سیدمهدی حسینی فرد؛ شایان قبادی؛ رضا چنگیزی؛ حامد منوچهری

3.

اثر عصاره الکلی جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium ) بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی بچه ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 95-117
رضا نهاوندی؛ علی صادقی؛ میثم سبزه؛ سجاد پورمظفر؛ سعید تمدنی جهرمی؛ محمد خلیل پذیر؛ کیوان اجلالی

4.

تاثیر اسانس سیر (Allium sativum) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، بیوشیمیایی و خون‌شناسی ماهی حوض (Carassius auratus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 87-106
عبدالرضا جهانبخشی؛ الناز عرفانی فر؛ سجاد پورمظفر؛ اشکان اژدری؛ سعید تمدنی جهرمی

5.

تعیین درجه سمیت و تاثیر سم دیازینون بر شاخص‌های بیوشیمیایی خون مولدین نر ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 59-68
زینب حنایی کاشانی؛ محمدرضا ایمانپور؛ وحید زادمجید؛ محمد مازندرانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب