1.

اثرات بیهوشی عصاره سنبل الطیب (Valeriana officinalis)، عصاره علف لیمو (Cymbopogon citratus) و پودر گل میخک (Eugenia caryophyllata) بر ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 9، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 59-86
مهرنوش صدیق بازکیاگوراب؛ مسعود ستاری؛ جاوید ایمانپور نمین

2.

تاثیر رنگ نور و دوره نوری برپارامترهای هماتولوژیک مولدین ماده استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 1، شماره 1، آذر 1392، صفحه 19-34
فاطمه نادری؛ علی بانی؛ محمدعلی یزدانی؛ رضوان الله کاظمی

3.

تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و میکروبیوتای روده بچه‌ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 27-38
الناز ناصری خلخالی؛ عباسعلی زمینی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ رضا طاعتی

4.

تاثیر ویتامین نیاسین بر برخی شاخص‌های خون‌شناسی بچه ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus)

دوره 3، شماره 2، تیر 1394، صفحه 1-14
رعنا حق پرست؛ حسین خارا؛ مسعود فرخ روز

5.

تغییرات فیزیولوژیک و عملکرد تولیدمثلی مولدین ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) در حضور یا عدم حضور تیامین در جیره

دوره 1، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-14
ساره قیاسی؛ بهرام فلاحتکار

6.

ویژگی‌های ریختی و تغییرات شکل بدن تاسماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) با استفاده از روش ریخت‌سنجی هندسی در طی مراحل اولیه تکوین

دوره 2، شماره 2، مهر 1395، صفحه 23-32


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب