1.

Effects of biologically-active preparation on physical and chemical parameters of minced meat

دوره 22، شماره 3، مهر 2024، صفحه 777-783
Zamzagul Moldakhmetova؛ Aigul Tayeva؛ Gulnara Shambulova؛ Gaukhar Kuzembayeva؛ Madina Kozhakhiyeva؛ Altyn Kapbassova؛ Nursulu Akhmetova؛ Gulbagi Orymbetova

2.

Ensuring quality and safety in the production and storage of poultry meat

دوره 22، شماره 5، اسفند 2024، صفحه 1271-1277
Raushangul Uazhanova؛ Zamzagul Moldakhmetova؛ Ulbala Tungyshbayeva؛ Raushan Izteliyeva؛ Sholpan Amanova؛ Galymbek Baimakhanov؛ Shakhsanam Seksenbay؛ Sultan Sabraly

3.

Natural compounds of plant and animal origin in food and medicines

دوره 22، شماره 4، دی 2024، صفحه 963-969
Kuanysh Syman؛ Adilkhan Orazbayev؛ Luciana Dini؛ Orazkul Duisenbekova؛ Zamzagul Moldakhmetova؛ Bekzat Mombayeva؛ Nagima Tumenbayeva؛ Shinar Askarova


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب