1.

Common fatty acids and polyphenols in olive oil and its benefits to heart and human health

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 08 آبان 1401
Yahya Ebrahimi؛ Hawra'a Fadhel Abbas AL-Baghdady؛ Noora M. Hameed؛ A. Heri Iswanto؛ Mohammed Shnain Ali؛ Hayder A. Hammoodi؛ Hamzah Hashim Kzar؛ Surendar Aravindhan؛ Seyedeh Mahsa Khodaei؛ Mahsa Alikord؛ Mohadeseh Pirhadi

2.

Contamination of honey products by Clostridium botulinum spores and fungi along with their effects on human health

دوره 20، شماره 5، اسفند 2022، صفحه 1143-1148
Yahya Ebrahimi؛ Andrés Alexis Ramírez-Coronel؛ Aiman Mohammed Baqir Al-Dhalimy؛ Raed H. C. Alfilm؛ Mohammed Al-Hassan؛ Rasha Fadhel Obaid6؛ Ameer A. Alameri؛ Fatemeh Rastiani؛ Yousef Khaledian؛ Samira Shokri

3.

Determination of Antioxidant Properties of Mentha longifolia, Pistacia khinjuk and Eucalyptus globulus

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 دی 1401
Yahya Ebrahimi؛ Saade Abdalkareem Jasim؛ Bahira Abdulrazzaq Mohammed؛ Nader A. Salman؛ Abeer Mhussan Jabbar؛ Noora M. Hameed؛ Mohammad Ali Goudarzi؛ Pouya Parsaei

4.

Effects of honey and bee venom on human health

دوره 21، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 245-249
Yahya Ebrahimi؛ Andrés Alexis Ramírez-Coronel؛ Aiman Mohammed Baqir Al-Dhalimy؛ Raed H. C. Alfilm؛ Mohammed Al-Hassan؛ Rasha Fadhel Obaid؛ Ameer A. Alameri؛ Fatemeh Rastiani؛ Yousef Khaledian؛ Samira Shokri


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب