1.

اثر مقادیر مختلف بتاکاروتن کنجاله هویج در جیره غذایی، بر برخی شاخص های خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر Salmo caspius (Kessler, 1877)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-14
رضا فراهانی؛ سید عبدالمجید موسوی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

2.

تأثیر خوراکی عصاره پوست لیموترش (Citrus limon) ریزپوشانی شده با نانو ذرات کیتوزان بر فراسنجه‏ های خونی و دستگاه دفاع ضداکسایشی ماهی قزل ‏آلای رنگین‏ کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 27-41
عباس قیطاسی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

3.

تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخص‌های رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-12
مریم نظری؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب