1.

اثرات اسید آمینه تورین جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و پاسخ های فیزیولوژیک مولدین میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 10، شماره 2، تیر 1403، صفحه 49-65
وحید مرشدی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ منصور طرفی موزان زاده؛ امین اوجی فرد؛ ناصر آق؛ خالق مانعی؛ سید احمد قاسمی؛ نهضت بخشی؛ هادی ابراهیمی؛ رضوان تمدنی؛ شیرین حامدی؛ رضا باقرپور؛ فاطمه سلیمانی

2.

تأثیر سطوح مختلف اسید بوتیریک در جیره غذایی بر برخی عملکرد رشد، ایمنی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus Houttuyn, 1782)

دوره 6، شماره 3، آبان 1399، صفحه 55-67
غلامرضا بادزهره؛ شیرین زارعی؛ رضا داوودی؛ محمود نفیسی بهابادی؛ فرزاد صالحی؛ وحید مرشدی؛ ابراهیم ستوده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب