1.

ارزیابی پارامترهای کیفی و بیوشیمیایی برگر ماهی تهیه شده از خاروماهی باله سفید (Chirocentrus nudus Swainson, 1839) طی نگهداری در شرایط انجماد (18- درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 47-54
مهران یاسمی؛ بهروز محمدزاده؛ مهران پارسا

2.

بررسی تجمع فلزات سنگین در عضله ماهی کفشک تیزدندان (Psettodes erumei) آبهای بوشهر

دوره 1، شماره 2، مهر 1394، صفحه 55-64
سهیل علی نژاد؛ بابک شعیبی عمرانی؛ محمد شکرزاده؛ سید سهیل قائم مقامی؛ مهران یاسمی؛ عاطفه امینی‌فرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب