1.

اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 81-91
سید علی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده

2.

تأثیر ویتامین D3 و اسید لاکتیک بر عملکرد، کیفیت تخم‌ مرغ و جوجه‌درآوری در مرغان مادر گوشتی

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 67-81
رضا کنعانی؛ روح اله کیان فر؛ حسین جانمحمدی؛ وو کیون کیم؛ مجید علیایی

3.

مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده

دوره 7، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 41-51
مسعود جعفری؛ حسین جانمحمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب